Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü OBJ-BMS Dönüşüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bardo41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bardo41

Arkadaşlar kendim dres tasarlamaya başladım fakat bms ye çevirirken kafalık ve arkalıkta sıkıntı yaşamıyorum ama üstlükte sıkıntı yaşıyorum bana yardımcı olurmusunuz?190

Bunum çözümünü buldum şimdi şöyle bir sıkıntı var new bina tasarlıyorum bunu bms cevirip oyun icerisindeki bir nanın görünüşünü değiştiriyorum oyuna girip start dediğimde hata alıyorum srobj değilde direk obj yi bms ye nasıl cevire bilirim o isme duyarlı cevirdiği için alıyorum sanırsam hatayı yardımcı olabilecek birileri varmı

Oyla 0
Bunda weapon sheild atack hat srobj var bu var elimde zaten mab model tasarladım binalar bunu ne diye bmsj cevircem srobj dahil hepsini yaptım mab dosyasına eklediğimde cara girip start dediğimde ekrana bir hata geliyor direk bms nasıl ceviririm bunu arıyorum

Oyla 0
İsme duyarlı bms yaptıgı için hata alıyorum düşünncem bu bence direk bms ye cevirirsem düzelcek gibi geliyor bana

Oyla 0
Obj-bms converter programı tamamlanmamış bir program, programı süren kişi zaten paylaşımında belirtmiş. Bazı objeler ve binalar'ın mesh yapıları ile map'in mesh yapısının örtüşmesi gerekiyor. Örtüşme olmadığı sürece client crash alırsın.

Bu arada o program isme duyarlı çalışmıyor. Mesh yapısına duyarlı olarak çalışıyor.

Oyla 0
Obj-bms converter programı tamamlanmamış bir program, programı süren kişi zaten paylaşımında belirtmiş. Bazı objeler ve binalar'ın mesh yapıları ile map'in mesh yapısının örtüşmesi gerekiyor. Örtüşme olmadığı sürece client crash alırsın.

Bu arada o program isme duyarlı çalışmıyor. Mesh yapısına duyarlı olarak çalışıyor.
Avatarlar petler unige tasarımlarında problem yaşamıyorum sadece bina tasarımları olan bi binanın görünüşünü değiştiriyorum

Oyla 0
Geri
Üst Alt