Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Onlineofline tablo log tutmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Online ofline tablo log tutmuyor arkadaşımın verdigi query ile okuttum tabloyu oluşturmak için fakat verdigi query şöyle bir hata verdi4424.png

Bunu ben optime for seq yazısını silip okuttum oluştu tablo fakat log tutmuyor astan sonrada ekledim sonada ekledim addlogcharda ama gene aynı nasıl çözebilirim bu log tutmazsa oyunda olmayan çarlar oyundaymış gibi gösteriyor bunu yaparsam düzelecektir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yardımcı olabilicek varmı yardımcı olun lütfen çok büyük sorun çözemiyorum

çözülmüştür gerekli queryleri okutmamışım

:d
Online ofline tablo log tutmuyor arkadaşımın verdigi query ile okuttum tabloyu oluşturmak için fakat verdigi query şöyle bir hata verdiEkli dosyayı görüntüle 12795

Bunu ben optime for seq yazısını silip okuttum oluştu tablo fakat log tutmuyor astan sonrada ekledim sonada ekledim addlogcharda ama gene aynı nasıl çözebilirim bu log tutmazsa oyunda olmayan çarlar oyundaymış gibi gösteriyor bunu yaparsam düzelecektir

yardımcı olabilicek varmı yardımcı olun lütfen çok büyük sorun çözemiyorum

çözülmüştür gerekli queryleri okutmamışım
:d

Oyla 0
Geri
Üst Alt