Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Open Stall yapınca DC

DenSox

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Şehir içinde stal açmaya çalışıyorum, ürünleri koyuyorum ama open stall tıklayınca DC vermeye başladı :( Sebep ne olabilir ? Önceden böyle bir sorun yoktu. Logları falan temizledim, sw restart yaptım ama düzelmedi

sro_client veya GameServer değişikliği yapıldıysa Stall Gold limiti yanlış ayarlanmış olabilir diye düşündüm çünkü bahsettiğim gold limiti ikisi üzerinden ayarlanıyor.
Yanlış bir değer verilmiş olabilir.

Oyla 0
Hocam oyunda değişiklik yapmadık. Bir oyuncumdan stal açamıyorum şikayeti gelince denedim evet ben de stal açamadım.. İtemi koyuyorum, goldu yazıyorum pencereye alıyor ama open stall tıklayınca DC veriyor. İşin ilginç yanı jangan içinde stal açmış oyuncular var
Gslerde veya shardda herhangi bir hata yazıyor mu bakar mısın. Yazıyorsa paylaşır mısın görelim

Oyla 0
Geri
Üst Alt