Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Otomatik Stat Point Scroll

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Biliyoruzki en büyük derdimiz skill ve stat vermekte bunun yerine otomatik olarak scroll statlarımızı verecektir anlatım aşağıdadır iyi oyunlar dilerim

Statlar 110 cap için ayarlanmıştır kendinize göre düzenliyebilirsiniz 110 cap svler için otomatik stat point vermesi için düzenlenmiştir

_RefObjCommon

_RefObjitem

_AddlogItem

itemdata_xxx.txt

textdata_object.txt

Bilinen güncel bir buğu varmı oyuncu tarafından. Bunu eklemeyi düşünüyorum.

Hocam ben bunu, database e ve media ya attım. İtem oyunda düzgün gözüktü ama sadece return scroll işlevi görüyor.
_AddlogItem den kaynaklı bi sıkıntı olablilir mi.
sadece STR scroll ekledim.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Eksik okumaktan kaynalanıyormuş arkadaşlar. Zaten çoğu şeyi kopyala yapıştır yapıyorum, onları da açıklamaları okumadan yapıyorum.
SRO_VT_LOG altındaki _AddlogItem içine eklemem lazımmış
defalarca söylendiği gibi AS ifadesinin hemen altına eklemem lazımmış.

CurLevel=110 eklemiştim. Karakter ölüp level düştüğünde 109 levellik stat geldi. CurLevel=110, MaxLevel=110 olarak düzeltince sorun ortadan kalktı. Büyük ihtimal benden acemisi yoktur burda ama, olsun, belki birilerine faydası dokunur.

CurLevel=110 eklemiştim. Karakter ölüp level düştüğünde 109 levellik stat geldi. CurLevel=110, MaxLevel=110 olarak düzeltince sorun ortadan kalktı. Büyük ihtimal benden acemisi yoktur burda ama, olsun, belki birilerine faydası dokunur.
Sorununu çözmene sevindim ?

Dip not olarak ekleyeyim.

Gameserver, karakter damage yediği zaman karakterin str ve int değerini günceller. Str ve int ile ilgili durumlarda oluşan buglar bu durumun göz önüne alınmamasından kaynaklanır. Str ve int değerlerinde oynama yaptırdığınız zaman kesinlikle ve kesinlikle bunu göz önünde bulundurunuz.

Biliyoruzki en büyük derdimiz skill ve stat vermekte bunun yerine otomatik olarak scroll statlarımızı verecektir anlatım aşağıdadır iyi oyunlar dilerim

Statlar 110 cap için ayarlanmıştır kendinize göre düzenliyebilirsiniz 110 cap svler için otomatik stat point vermesi için düzenlenmiştir

_RefObjCommon

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

_RefObjitem

_AddlogItem

itemdata_xxx.txt

textdata_object.txt

Thxxxxxxxx