Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Oyuna girince atma sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lord15

.
Türk Lirası
0.00₺
İyi günler. Şöyle bi sıkıntım var serverı sıkıntısız kuruyorum oyun açılıyor. Karakteri oluşturuyorum, fakat oyuna girince hiç bir hata vermeden direk atıyor. Server panellerinde hiç bir hata gözükmüyor. Sebebi ne olabiliir.

İyi günler. Şöyle bi sıkıntım var serverı sıkıntısız kuruyorum oyun açılıyor. Karakteri oluşturuyorum, fakat oyuna girince hiç bir hata vermeden direk atıyor. Server panellerinde hiç bir hata gözükmüyor. Sebebi ne olabiliir.
Oyun klorüründe dump oluşturur bu gibi durumlarda dump kontrol edip hatanın neyden kaynaklandığını anlayıp sorunu düzeltmelisiniz

Oyla 0
Sorun hala devam ediyormu?

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt