Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü oyuna girince dc

Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar oyunu aktif ediyorum karakeri oluşturdum oyuna girer girmez dc veriyor game server kapanıyor sebebi nedir yardımcı olurmusunuz .

Çözüm
SRO_VT_SHARD > StoredProcedurs içinde UPDATE_COST isimli prosedüre girin ve FEAR_VT_ACCOUNT isimli kısmı SRO_VT_ACCOUNT olarak değiştirin ve kaydedin. Resetten sonra bu sorun düzelecek. sonrasında lütfen konuya dönüş yapın.

Sorun çözülmüş yeni gördüm...
Çözümü de eklemeniz gerekli.
Oyun baslangicinda karektere verdirdiginiz itemleri kontrol edin ..

Yada oyuna girdiginiz anda karekterin dogdugu noktada bozuk bir .bsr vardir onu gordugu anda clientless veriyordur
Bunlari bir cobrol edin..

Discconnet mi aliyorsunuz ?
Yoksa girergirmez Clientless mi oluyorsunuz ?

Son olarak dump dosyanizi birakin bi bakayim
Sorun çözüldü teşekkürler disconnet alıyordum direk.

Oyla 0
SRO_VT_SHARD > StoredProcedurs içinde UPDATE_COST isimli prosedüre girin ve FEAR_VT_ACCOUNT isimli kısmı SRO_VT_ACCOUNT olarak değiştirin ve kaydedin. Resetten sonra bu sorun düzelecek. sonrasında lütfen konuya dönüş yapın.

Sorun çözülmüş yeni gördüm...
Çözümü de eklemeniz gerekli.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt