Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü oyundaki 3 problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zohan

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

1- oyundaki spawn değerlerini 9 yapmama rağmen bota atınca hiç mob kalmıyor çıkış sürelerini 1-2 saniye arası yapmama rağmen.
2- demon shaitan dressi item malla ekledim fakat dressi alınca kafalığa dönüşüyor. (oyunda item bugu yok)

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

3- oyunda ki magic cubeler çalışmıyor cubeyi açıyorum ancak elixirler içerisine konulmuyor

yardımcı olur musunuz ?

Merhaba,

1- oyundaki spawn değerlerini 9 yapmama rağmen bota atınca hiç mob kalmıyor çıkış sürelerini 1-2 saniye arası yapmama rağmen.
2- demon shaitan dressi item malla ekledim fakat dressi alınca kafalığa dönüşüyor. (oyunda item bugu yok)

Kod:

3- oyunda ki magic cubeler çalışmıyor cubeyi açıyorum ancak elixirler içerisine konulmuyor

yardımcı olur musunuz ?
1-Bir çok sebebi olabilir Mob dropu arttırıyorsun ama kaç adet Gs kullanıyorsun ve doğru level aralıklarını yapıyor musun ?

2-Dress dönüşüyor derken icon yine dres ikonu mu ?

Oyla 0
Merhaba,

Kod:

yardımcı olur musunuz ?
1-) Query okutulduktan sonra aşağıda 0 rows mu yazıyor yoksa farklı bir değer mi? Bu önemli.

2-) Eğer oyun içinde bu kafalık olarak alınıyor ise ve kafalık olarak kullanılabiliyorsa hata db tarafındadır.

Oyla 0
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bir de şu konuyu inceler misin?
Gözlerim yoruldu artık illa bir yerde hata var ama bulamıyorum database tarafını inceledim kaç kere dressi alıp hat gelmemesi gerekiyor :( inceliyorum attığın konuyu teşekkür ederim.

Oyla 0
Sorunla alakalı fotoğrafı da bırakayım

Ekli dosyalar

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    148 KB · Görüntüleme: 22
Oyla 0
Gözlerim yoruldu artık illa bir yerde hata var ama bulamıyorum database tarafını inceledim kaç kere dressi alıp hat gelmemesi gerekiyor :( inceliyorum attığın konuyu teşekkür ederim.
itemin commondaki yerini bul ddj lerini kontrol et aynısını itemdata 45000 de de kontrol et sorunu başka yerde arama

Oyla 0
Geri
Üst Alt