Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü ozel istek Quary

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
Degerli arkadaslarimiz bana bir adet quary lagzim Mesela bu itemi butun karakterlerden silmek istiyorum diyelim
char cantasindan pet cantasindan bankadan vs ITEM_MALL_PREMIUM_VIETNAM_GOLDTIME_PLUS bu kodu girdik diyelim bunu butun karakterlerden silmek istiyorum bu sekilde bir quary lagzim bana yardimci olacak olursa simdiden tesekkur ederim iyi forumlar

Degerli arkadaslarimiz bana bir adet quary lagzim Mesela bu itemi butun karakterlerden silmek istiyorum diyelim
char cantasindan pet cantasindan bankadan vs ITEM_MALL_PREMIUM_VIETNAM_GOLDTIME_PLUS bu kodu girdik diyelim bunu butun karakterlerden silmek istiyorum bu sekilde bir quary lagzim bana yardimci olacak olursa simdiden tesekkur ederim iyi forumlar
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Not : Bu query seçtiğiniz itemi bütün oyuncuların bankalarından, envanterlerinden, pet envanterlerinden, avatar slotlarından ve consigment kayıtlarından silmektedir.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Not : Bu query seçtiğiniz itemi bütün oyuncuların bankalarından, envanterlerinden, pet envanterlerinden, avatar slotlarından ve consigment kayıtlarından silmektedir.

Bu kodlarla charlar silinmiyor deyilmi >>>>