Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Özel vSro Launcher

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyrodox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
Designer
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba arkadaşlar yeni launcher tasarımı yapıyorum herkesin fikrini almak istedim kötü veya iyi düşüncelerinizi konu altına yazarsanız çok memnun kalırım şimdiden yorum atan kişilere teşekkür ederim.

2989

güzel olmuş eline sağlık peki bir şey soracağım oluyor mu bilmiyorum ama arka planda ki resmi hareketli birşey eklemek mümkün mü? Mesela .gif gibi

güzel olmuş eline sağlık peki bir şey soracağım oluyor mu bilmiyorum ama arka planda ki resmi hareketli birşey eklemek mümkün mü? Mesela .gif gibi
onu denedim ama daha üzerinde çalışmadım format olarak bmpyi okuyor onu gif yapmak gerekli ama kimse lanucheri kullanmadığı için pekte gerekli değil gibi duruyor

onu denedim ama daha üzerinde çalışmadım format olarak bmpyi okuyor onu gif yapmak gerekli ama kimse lanucheri kullanmadığı için pekte gerekli değil gibi duruyor
yok sadece havalı durabilir diye fikir sundum olur mu olmaz mı bilmiyorum zaten :D tabi bu sitede olmaz diye bir şey yok birisi kesin yapabilir :D

yok sadece havalı durabilir diye fikir sundum olur mu olmaz mı bilmiyorum zaten :D tabi bu sitede olmaz diye bir şey yok birisi kesin yapabilir :D
formatları okuduğu yer önemli mesela underbardan örnek vereyim 2dt dosyalarından okuyor resmin formatını formatı değiş gif koy istersen, launcherinde okuduğu yer vardır orayı bulmak için uğraşmak lazım :D

nasıl yapar bilmiyorm bende gif olarak yapmayı düşünmüştüm sro_clienti acıtıgın zaman ollydbg ile görebilirsin uzantıları ama baya kapsamlı bir iş sanmıyorm kolay kolay yapılacagını öyle birşey yapılsa bende .ban .bsk deiştiririm

nasıl yapar bilmiyorm bende gif olarak yapmayı düşünmüştüm sro_clienti acıtıgın zaman ollydbg ile görebilirsin uzantıları ama baya kapsamlı bir iş sanmıyorm kolay kolay yapılacagını öyle birşey yapılsa bende .ban .bsk deiştiririm
hala .ban .bskdasın onu yapıcak adamın 7/24 onla uğraşması lazımki kısa zamanda yapabile çok zor şu zamanda oyun alt yapısı kadar zor olduğunu söylemişti sana yazılımcı :D ulan hakan vazgeç bu sevdadan

Geri
Üst Alt