Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var Package Bozdurma

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar joysroda bir npc vardı exchanger mı öyle bir şey örneğin starter package - astral package - immortal package bozdurma işlemi yapılıyordu onu nasıl yapabiliriz ya da neden öyle bir şey yapmışlar çok sorgu olmaması için mi

Merhabalar joysroda bir npc vardı exchanger mı öyle bir şey örneğin starter package - astral package - immortal package bozdurma işlemi yapılıyordu onu nasıl yapabiliriz ya da neden öyle bir şey yapmışlar çok sorgu olmaması için mi

Merhaba,

bahsettiğin oyunu bilmiyorum ama bahsettiğin sistem bir çok neden ile yazılmış olabilir; farklı bir sistem oluşturma çabası, kod fazlalığından kaçınmak için vs.. daha sıralanabilir nedenler ile yapılmış olabilir.Peki ben bunu yapabilir miyim diye sorarsan tabi ki yapabilirsin.Şöyle ki;

1-NPC Oluştur,
2-NPC e Teleport Ekle
3-Veritabanı tarafında kırdırma sistemini oluştur

4-Kullandığın filter'in teleport prosedürü ile eklediğin teleportun id'sini yakala istek geldiği zaman yazdığın prosedür tetiklet ve teleport u iptal ettir.

Bu konu yoruma açıktır.Birçok yöntem ve yol olabilir.Farklı fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin..

Keyifli forumlar...

Oyla 0
Bende yanlis hatirlamiyorsam ornek bulabilecegin Eternity gorevleri icinde vardi , örnek veriyorum elinde A itemi var gorev olarak exchanger quest ekliyorsun gerekli gorev esyasi takas edecegin seyi gosterip, gorev icinde function yazarak ve inventoryde var mi diye bakarak varsa onun yerine B itemini veriyorsun.

Oyla 0
Merhaba,

bahsettiğin oyunu bilmiyorum ama bahsettiğin sistem bir çok neden ile yazılmış olabilir; farklı bir sistem oluşturma çabası, kod fazlalığından kaçınmak için vs.. daha sıralanabilir nedenler ile yapılmış olabilir.Peki ben bunu yapabilir miyim diye sorarsan tabi ki yapabilirsin.Şöyle ki;

1-NPC Oluştur,
2-NPC e Teleport Ekle
3-Veritabanı tarafında kırdırma sistemini oluştur

4-Kullandığın filter'in teleport prosedürü ile eklediğin teleportun id'sini yakala istek geldiği zaman yazdığın prosedür tetiklet ve teleport u iptal ettir.

Bu konu yoruma açıktır.Birçok yöntem ve yol olabilir.Farklı fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin..

Keyifli forumlar...
Bende yanlis hatirlamiyorsam ornek bulabilecegin Eternity gorevleri icinde vardi , örnek veriyorum elinde A itemi var gorev olarak exchanger quest ekliyorsun gerekli gorev esyasi takas edecegin seyi gosterip, gorev icinde function yazarak ve inventoryde var mi diye bakarak varsa onun yerine B itemini veriyorsun.
bu şekilde

Oyla 0

sistem yeterince anlatılmamış ama bu sistem benim bahsettiğim sisteme benzer lakin tek fark quest ile yapılmış bir sistem aynı mantıkta quest ekleyip yürüyebilirsin.Eğer item seçme olayına girilecek ise fgw quest örnek alınabilir.Yok sadece randoım item verilicekse söylediğim yöntemde ilerlenebilir.

Oyla 0
sistem yeterince anlatılmamış ama bu sistem benim bahsettiğim sisteme benzer lakin tek fark quest ile yapılmış bir sistem aynı mantıkta quest ekleyip yürüyebilirsin.Eğer item seçme olayına girilecek ise fgw quest örnek alınabilir.Yok sadece randoım item verilicekse söylediğim yöntemde ilerlenebilir.
Nasıl yapabiliriz?

Oyla 0
Nasıl yapabiliriz?
1-NPC Oluştur,
2-Quest Oluştur
3-NPC e Quest Ekle
4-Veritabanı tarafında kırdırma sistemini oluştur

5-Kullandığın filter'in quest prosedürü ile eklediğin quest id'sini yakala istek geldiği zaman yazdığın prosedür tetiklet ve quest alma işlemini u iptal ettir.Eğer envanterse bahsi geçen item yoksa görev ilerlesin ve hata mesajı versin.(Envanterde package itemin varlığını kontrol ettirmen gerekiyor)

Oyla 0
Npcsiz de yapabilirsin Scroll olarak daha stabil

Oyla 0
Eğer yalnızca bu package kırdırma sistemi yazmak istiyorsan @Thor coşkun hocama katılıyorum söylediği yöntem i kullanabilirsin ve forumda benzer paylaşımlar mevcut.Aynı sistem için biraz uğraşıp emek vermen gerekecektir.

Oyla 0