Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü patch

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
sunucuya patch attırdım, fakat clienti açınca %6 da takılı kaldı leveldata.

evet, zaten yine hata aldım nazif ile işlem yapınca kafayı yiyeceğim bir türlü editleyemiyorum. NPC den ayar yapamıyorum.

Oyla 0
patch yineledim patchi attı, daha sonra nazif ile yaptığım işlemlerin textini attım onuda patchledi. daha sonra clienti açıp updateyi sorunsuz yaptım. Fakat nazif ile yaptığım işlemler sanırım yine oyunu bozdu. Oyun açılırken serrsender aktif oluyor ve oyun çöküyor.

Oyla 0
klasör içinde temp dosyasını sil tekrar dene olmazsa SRO_VT_ACCOUNT > Modul kısımlarını geri al versiyon olarak hatan şu olabilir.
pach attıktan sonra indirme yolu pach atılan yolu baz alıyor burada bir hata olursa client pach atmıyor version geri al ve smc den dogru pach attıgına emin ol

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Teşekkür ederim aklımda tutacağım, anladığım kadarı ile patch attıktan sonra patch internal klasöründen silebiliyoruz dosyaları. Bahsettiğim hata burada meydana geldi. O gün sorunumu mevcut dosyayı o klasöre alıp tekrar patchledikten sonra çözdüm yada bir hata yapmışımdır farkında değilim. Teşekkür ederim bu arada :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt