Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım [Paylasim] VSRO EXP Rateden bagimsiz sp rate ayarlama

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Arkadaşlar bu yazilim sayesinde VSRO Sunucunuzdaki SP rateleri EXP rateleri degistirmeden degistire biliceksiniz.
Yani EXP rateler ve SP rateler birbirinden bagimsiz olucaklar. yukarı yazıda ekledim anlamanız için programa iyi kullanımlar dilerim
.

Ekli dosyayı görüntüle 377

Arkadaşlar bu yazilim sayesinde VSRO Sunucunuzdaki SP rateleri EXP rateleri degistirmeden degistire biliceksiniz.
Yani EXP rateler ve SP rateler birbirinden bagimsiz olucaklar. yukarı yazıda ekledim anlamanız için programa iyi kullanımlar dilerim
.

Ekli dosyayı görüntüle 377

Gameserver mi patchliyor yoksa sql update mi yapıyor program ?

İhtiyacı olan kullanabilir diğer hesabımı banladıkları için bundan paylaşayım dedim link kırık 1. yorumdaki
@dancorlane konuya baktığını gördüm lazımsa indirebilirsin.

672

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

İhtiyacı olan kullanabilir diğer hesabımı banladıkları için bundan paylaşayım dedim link kırık 1. yorumdaki
@dancorlane konuya baktığını gördüm lazımsa indirebilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 672

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
WTS Sahibinden Temiz Anten 2b PM
images

Daha önce denediğim program sanırım... Öyle çok da masum değil... 50 küsür levellere gelince oyunculara 999999 hp gibi bi hp değer, veriyordu.. Bunu kullanan bir türk serverında da oynamıştım hepimizin leveli geldiğinde ölümsüz olmuştuk.. sonrası rollback..
Aynısı olabilir. Aynı isimdeydi çünkü. deneyen var mı bilmiyorum.

Daha önce denediğim program sanırım... Öyle çok da masum değil... 50 küsür levellere gelince oyunculara 999999 hp gibi bi hp değer, veriyordu.. Bunu kullanan bir türk serverında da oynamıştım hepimizin leveli geldiğinde ölümsüz olmuştuk.. sonrası rollback..
Aynısı olabilir. Aynı isimdeydi çünkü. deneyen var mı bilmiyorum.
Buna ek olarak, kullandıktan sonra grab pet 3-5 dakika toplama yapıyor daha sonra anlamsız bir şekilde uzağa gidiyor ve geri gelmiyor taaki siz pet'i yanına çekene kadar.
Çektikten sonra yine toplama yapmadan gidiyor.

Kullanmamanız ısrarla tavsiyedir, GameServer üzerinden işlem yaptırıyor ve ne yaptığı belli değil.

Exp ve Sp rate birbiri ile orantılıdır, bunu server.cfg içinden ona göre ayarlayın. Başka da uğraşmayın.

Buna ek olarak, kullandıktan sonra grab pet 3-5 dakika toplama yapıyor daha sonra anlamsız bir şekilde uzağa gidiyor ve geri gelmiyor taaki siz pet'i yanına çekene kadar.

Kullanmamanız ısrarla tavsiyedir, GameServer üzerinden işlem yaptırıyor ve ne yaptığı belli değil.

Exp ve Sp rate birbiri ile orantılıdır, bunu server.cfg içinden ona göre ayarlayın. Başka da uğraşmayın.
Şu şekilde olabilir mi ?
Server.cfg'de exp kısmını mininum ayarda tutup _RefLevel tablosundaki exp değerleriyle oynanmış olsa, server.cfg'den alınan veri ile düşük sp, reflevel tablosundaki exp ile de orantılı bir exp tutturulabilir mi ?

Evet olabilir, uzun bir uğraş değil bu.
Önce server.cfg'yi ayarlayın, sonra _RefLevel tablosunda ki exp değerini query ile istediğiniz kadar bölün ve test edin.
Exp az gelir, sp çok gelir, ya da isteğinize göre tam tersi olabilir.

Tamamen katılıyorum bu program yüzünden char amaçsız yerlere takılıp gidiyor pet kafasına göre gidiyor kullanmanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle

Geri
Üst Alt