Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

pc format sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
arkadaslar baslikta belirttigim gibi Asus psql se model anakartli masaustu pc var eski model usb format windows 7 ultimate 64 bit rufusla yazdirdim iso dosyasini format atma islemi basliyor format bitince yeniden baslatiliyor diyor geri sayim 1 e gelince pc donuyor ramlari degistirdim islemciye macun surdum yapmadigim bir sey kalmadi bios u bile guncelledim 4 adet hdd denedim gene ayni oluyor bunun sorunu neyden kaynakli ola bilir

Çok zor bir ihtimal ama ssd hasar görmüş olabilir mi harici olarak görebiliyor musun

SSD yi görme ayarını diyorsan boot configuration dan seçeceksin ve SSD olarak başlatacaksın ama ramden kaynaklı değildir. Öyle olsa açılışta siyah ekran olarak açılır ve görüntü gelmez

Geri
Üst Alt