Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pencere içine ikon ekleme hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RİME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RİME

.
Web sitesi
kalitebilisim.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, arkadaşlar oyun içinde görselde görünen alana açılmış olan fgw kağıtlarının (talismanların) ikonunu eklemek istiyorum bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim ?
Açılmış olan talisman kağıtlarını gördüğümüz pencere exp alanındaki menüden tıkladığımız ikondan bahsediyorum o ikonu görselde gözüken pencereye eklemek istiyorum. OLD exp bar olduğu için menüde yok : )

1633616543833-png.12353

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu konudakını ındır fgw penceresi acan old exp barın oldugu konu yardımı olur sana oraya eklemene gerek kalmıcak tık ısaretlı olan seye tıkladıgında acılıyor

Oyla 0
Çözüm
@RİME, sorun çözüme kavuştuysa geri bildiriminizi rica ederiz. :) Üzerinden uzun bir süre geçmiş.. Lütfen açtığımız konulara olumlu ya da olumsuz geri bildirim sağlayalım.. Teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt