Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü pet ekleme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jadde07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jadde07

.
.
Türk Lirası
0.00₺
selamun aleykum ben db den bear atack petin girdilerini alarak yeni pet ekledim

scroll icin refobjcommona ekledim refobjchar icinde refobjcomona veri ekledim son olarakta refobjchara ekleme yaptim sadece 120 level ekledim refobjchara bsr ddj vs sini degistirdim hersey tamam peti acinca bear cikiyor pet acinca ustteki ddj resmide bear a ait cikiyor nerde yanlis yaptim acaba refobjcommon pet scrolunu acan veri girdisinde refobchara baglayan bir baglantimi var neyi atladim acaba yardim edebilirmisinz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunu cozdum arkadaslar bu sekilde sorunla karsilasan olursa çözümünüde söyleyim refobjcommondakı refobjchara baglayan verılerın code128 name ismini refobjcommondaki peti açan veri girdisinin refobjitem verisinde Desc1_128 kodu var burdaki ismi karşılaştırıp aynı yaptıgınızda sorun çözülür :)

Geri
Üst Alt