Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Phantom desert intro ve char select ekranı

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba electusun eskiden kullandığı öyle hatırlıyorum bir introsu ve char select ekranı vardı baghdat haritasındaki phantom desert introsuydu char select ekranı ise o ortada bulunan tahtaların üstüydü inş anlatabilmişimdir baya baktım ama bulamadım elinde olan varsa paylaşabilirmi yada gördüğü bir server varsa paylaşabilirmi dm yoluyla​

merhaba electusun eskiden kullandığı öyle hatırlıyorum bir introsu ve char select ekranı vardı baghdat haritasındaki phantom desert introsuydu char select ekranı ise o ortada bulunan tahtaların üstüydü inş anlatabilmişimdir baya baktım ama bulamadım elinde olan varsa paylaşabilirmi yada gördüğü bir server varsa paylaşabilirmi dm yoluyla​
Sadece dll aracılığıyla yapabilirsin al kullan değil :ohye:

bulamazsın yapmasıda birhayri zor elektus ise sadece o dll ye o ıntroyu eklememıs daha cok sey eklemiştir nemo yapıyordu vsro için ücretli yapar blki bilmem bir iletişime geç dc dden yaz ona ne der bilemem bunları o yaptı kullanmak istrsen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bulamazsın yapmasıda birhayri zor elektus ise sadece o dll ye o ıntroyu eklememıs daha cok sey eklemiştir nemo yapıyordu vsro için ücretli yapar blki bilmem bir iletişime geç dc dden yaz ona ne der bilemem bunları o yaptı kullanmak istrsen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
elimde var kanka belki biri bi şekilde çözmüştür diye konuyu açtımda arkadaşa yazayım bakayım aşırı hoşuma gitti :D

Geri
Üst Alt