Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Photoshop Kullanımı Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Photoshop kullanımı ile ilgili bir konuda sizlere danışmak istedim;
Elimizde bir katman 0 var. Bu katmanın boyutu 1280 x 896
Katman 0 dışında 70 tane daha katman var. Bu 70 katmanın dolu oranını 0% yaptım ve maskeleme ile katman 0'a bağladım.
Katman 0'ı diğer 70 parçaya bölüp isimleriyle çıkartmak istiyorum.
Bu işlemi nasıl yapabiliriz?
2196

Çözebilmek için farklı bir yol izledim, dilim olarak ayırdım hepsini, dışa aktarırken photoshop kitleniyor. :unsure:
Dilimleri ayarlanmış haliyle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burada mevcut. Dışa aktarabilecek olan varsa sevinirim. ;)

bende haritaya nasıl ekleme yaparım diye düşünüyordum bu konuda bilgilendirir msin beni. malum media dan map kısmını çıkartıp dosyaları tek tek kontrol etmek imkansız gibi bir şey bütün haritayı nasıl bu şekilde tek map yapıp üzerinde düzenlemeler yaptıktan sonra yeniden tek tek bölebiliriz? konu anlatımı olarak bile yapabilirsin bunu bence :D

bende haritaya nasıl ekleme yaparım diye düşünüyordum bu konuda bilgilendirir msin beni. malum media dan map kısmını çıkartıp dosyaları tek tek kontrol etmek imkansız gibi bir şey bütün haritayı nasıl bu şekilde tek map yapıp üzerinde düzenlemeler yaptıktan sonra yeniden tek tek bölebiliriz? konu anlatımı olarak bile yapabilirsin bunu bence :D
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çıkarması basit uyarlaması sıkıntı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt