Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım PK2 Şifre Çözme

CoogeR

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar bir client ve mediapk2 nin şifresini nasıl kaldıra bilirim şifresini görüyorum ama input ile düzeltemiyorum yardımcı program varmı ?

evet öyle şifreyi bende görüyorum zaten sorun dosyalarda pk2 dosya şifreleme uygulamaları vardı cok eskiden bende pk2 şifreliyordum hatıraldıgım o bunda dosyalar hiç görünmüyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
buradaki konu gibi bir uygulama ile yapılıyordu bildiğim ama program ve kullanıcı silinmiş.

TEŞEKKÜRLER. bu arada bu prosro db hiç uğrasmaya değecek birşey değil clienti ayarlayıp baktım tamamen çöp bir sistem fazla ışıltılı abartılı tüm item değerleri ile oynanmış uğraşmaya değecek birşey değil.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Aynen çöp ve visrüs yuvası , svchost.exe ile tüm bulaşması ayarlanmış dosyalara bulaşıyor , win32:Crypt-SJB [Trj] IDP.Generic.20af03add533.3.2 , Bu virüslerle kim indirirse o kişi pc de benim gibi cebelleşir, arkadaşlar bu mendebur db yi lütfen kaldırın !!!! :(

Geri
Üst Alt