Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Port Yardımı

Türk Lirası
0.00₺
Arkdaşlar merhaba , dün server kurulumunda bir sıkıntıyla karşılaşmıştım bilgili arkdaşlar çok hızlı çözdü sorunu.
Bugunde localde çalışan serverı , normal servera açmaya çalışıyorum bir türlü başarılı olamadım.
Denediklerim:
  1. Firewall port izinleri verildi
  2. Firewall'da izin verilen portlara modem port yönledirmesi yapıldı
  3. Microsoft loopback adaptörü denedim
Arkadaşlarımı hamachi ile sokamaya çalıştım bu sefer login'de c9 hatası alıyorum.

Teamviewer yada Anydesk üzerinde yardım edebilecek biri varsa memnum olurum.

Edit( Arkadaşlar merhaba tekrardan , kaç gündür sorunu ne olduğunu araştırıyorum anca çözümü buldum.Port açamayan arkadaşlar beim gibi araştırmasınlar sıkıntı ttnet veya diğer internet sağlayıcılarından.Sorunun kaynanağı CGN IP diye bir olay varmış internet sağlayıcıları sizide cgn'e dahil ederse ip adresiniz birden çok hanede ve abonede kullanıyor ama portlarınız farklı oluyor.Internet sağlayıcınız arayıp gerekli portları açmak için izin alsanız bile bir kaç gün sonra ip adresiniz statik değilse değişicektir ve yine aynı sonuç.Sorunum çözümü static ip veya vpn , hamachi gibi çözümler.)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Paylaştığınız anlatımda , loopback yöntemiyle genel dış ip'mi server dosyalrına verdim sertifika hatasıda almadım.
Ama portchecker'dan ip'me bağlı 15779 portu ve diğer portları test ettiğimde hala kapalı gözüküyor.
Port kullanımda olsun diye server çalışırkenden aynı testi yaptım yine kapalı.
Firewall'ı tamamen kapamama rağmen çözüm olmadı.

Oyla 0
you are hosting the server locally on your PC or is it a VPS

Oyla 0
Merhaba hocam c9 Hatası Sunucu ile PC Arasında Verileri cok Az Aldığı için Verir Ya Sunucu nun Netinte Yada Sizin Netinizde Sorun Olabilir Başka Bir Yerde Denerseniz O Sorunu Almayablirsiniz. Sunucu ve PC Arasındaki Veri Alış Verişlerde Sorun Oldugu için C9 Hatası alıyor sunuz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt