Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü port yönlendirmeme rağmen arkadaşım sunucuya giriş yapamıyor.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, test sunucusu olarak kurduğumuz sunucuya dışardan wandan gelen arkadaşım bağlanamıyor aynı client dosyalarımız var gereken tüm portları yönlendirdik ama bir türlü çözemedik yardımcı olabilecek varmıdır?

Oyla 0
Oyla 0
Loopback ayarı yapılmamıştı yapıldı ve giriş sağlandı. ve Konu çözüldü olarak ayarlandı
Eski Files Local ip üzerine ayarlıydı local ip yerine sabit ip adresi mevcuttu şahısın sabit ip adreslerini ini ve cfg adresine tanımladık ve loopback yaptık düzeldi.

Oyla 0
static ıp var ısro r kurdum pc ye aynı ağa veya başka bir ağa bağlı kimse oyuna giremiyor sadece swnin kurulu olduğu pc den oyuna erişim var sebebini çözemedim yardım eder misiniz 15779 portu açık ıd pw yazıp enterliyorum ama oyuna almıyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt