Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım pRefDungeon == NULL. RegionID : xxx hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dignitas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
International silkroadda bulunan upper ve lover secret townlar bende 32797 ve 32800 regionlarına ekli.

International silkroadda 32795 - 32796 regionlarına ekli. Kendimde bu regionlara alamam çünkü bu regionlara farklı maplar eklemiştim onlara dokunmadan yeni reigonlardaki hatayı çözmem gerekiyor.

Karakteri duvarın kenarına götürüyorum, mob duvardan dolayı bana attack yapamıyor takılıyor, takıldığında gsye bu fatallar spamlanmaya başlıyor. Mob duvardan kurtulup bana attack yapmaya başladığında hata duruyor.

Bölgede gezebiliyorum, mob kesebiliyorum, crash, dc, takılma somut olarak beni engelleyen hiçbir hata yok.

Map işlerinde iyi değilim, Dof dosyalarının içerisindeki regionu güncelledim. Navmeshlerin içerisinde region mu güncellenmesi gerekiyor.

Yukarıda anlattığım senaryoyu birçok mapta denedim gsde bu hatalar spamlanmıyor sadece 2 regionda spamlanıyor. Gs düşmüyor, oyunu kapatmıyor. Bu fatal uyarılarının sebebini bulamıyorum, neyi gözden kaçırıyorum bilmiyorum. Araştırma yaptım bu hatayla ilgili daha önce açılmış bir konu bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparlarsa sevinirim.

1728468702732.png

Frozen towerda aynı hatayla karşılaştım sorun navmesh ile ilgili ne yaptıysam bende çözemedim gameserverda çıkan hatayı nopladım artık en son çare olarak.

Oyla 0
International silkroadda bulunan upper ve lover secret townlar bende 32797 ve 32800 regionlarına ekli.

International silkroadda 32795 - 32796 regionlarına ekli. Kendimde bu regionlara alamam çünkü bu regionlara farklı maplar eklemiştim onlara dokunmadan yeni reigonlardaki hatayı çözmem gerekiyor.

Karakteri duvarın kenarına götürüyorum, mob duvardan dolayı bana attack yapamıyor takılıyor, takıldığında gsye bu fatallar spamlanmaya başlıyor. Mob duvardan kurtulup bana attack yapmaya başladığında hata duruyor.

Bölgede gezebiliyorum, mob kesebiliyorum, crash, dc, takılma somut olarak beni engelleyen hiçbir hata yok.

Map işlerinde iyi değilim, Dof dosyalarının içerisindeki regionu güncelledim. Navmeshlerin içerisinde region mu güncellenmesi gerekiyor.

Yukarıda anlattığım senaryoyu birçok mapta denedim gsde bu hatalar spamlanmıyor sadece 2 regionda spamlanıyor. Gs düşmüyor, oyunu kapatmıyor. Bu fatal uyarılarının sebebini bulamıyorum, neyi gözden kaçırıyorum bilmiyorum. Araştırma yaptım bu hatayla ilgili daha önce açılmış bir konu bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparlarsa sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 19675
AINavdata dosyası eksik olduğu için bu hatayı alıyorsun. Ya isrodaki aynı regionlara ekleyip onların ainavdatasını kullanıcaksın yada ainavdata editliceksin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

burdan ainavdata yapısını kullanabilirsin.

Oyla 0
AINavdata dosyası eksik olduğu için bu hatayı alıyorsun. Ya isrodaki aynı regionlara ekleyip onların ainavdatasını kullanıcaksın yada ainavdata editliceksin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

burdan ainavdata yapısını kullanabilirsin.
Ainavdata var, olmasa gs yüklemez mapı öyle biliyorum. Olan ainavdata dosyasında eksik birşeyler mi var onu anlamadım. Eve döndüğümde uğraşacağım teşekkür ederim

Oyla 0
Merhaba sorununuz çözüme ulaştı mı?
@minitto ya teşekkür ederim, çözümünü biliyor. Secret haritalarındaki hatayı düzeltti ama bu hatayı benden başka kimse almaz ben farklı regiona eklemiştim herkes isroyla aynı regiona ekliyor hata almıyor. Frozen mapların da herkes bu hatayı alıyor, onlar içinde yardım rica ettim ama o maplar fazla katlı olduğu için hata almıştık, yoğunluğu vardı sana döneceğim dedi, müsait olduğunda dönüş bekliyorum onlarında çözümünde yardımcı olabilirse konuyu çözüldü olarak işaretleyeceğim. Frozen maplarının çözümü bulunana kadar konu aktif kalırsa memnun olurum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt