Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam dc olarak ekledim kabul etmediniz ve öncelikle dc üzerinden yardımcı olacaksanız forumda konu açmamanıza gerek yok burada konu açıyoruz ki hem bana hem aynı sorunu olabilecek sonradan herkese yardımcı olmak adına buraya çözümü yorum olarak paylaşabilirseniz sevinirim. güvenlik açısından sunucuda kurulu olduğundan dolayı kimse sunucusunu ve pc sini paylaşmak zorunda değil forum amacı budur buradan yardımcı olalım lütfen
Çok sayıda arkadaşlık isteği olduğu için yeni istekleri fark edemiyorum. DM kutum doğrudan mesaj atmanız için müsait. Birkaç sayfada kod silmeniz gerekiyor ve ek olarak ödeme yöntemi entegrasyonundan bahsedip onaylarsanız size eklemeyi düşündüğüm için doğrudan discord üzerinden iletişim kurmanızı istemiştim.
Pure panelin lisans kodu olan hali bilgisayarımda kurulu değildi bu yüzden değiştirilmemiş olan dosyayı yerinde düzenlemek istedim. Bilgisayarınız veya sunucunuzun mahremiyetine saygı duyuyorum güvenmediğiniz taktirde erişim sağlatmamanız en doğrusu Dediğiniz gibi yapalım forumun amacına uygun olsun, aşağıdaki düzeltmeleri yapabilirsiniz.
Yukarıda bahsettiğim ödeme yöntemini eklemek isterseniz daha önce konu hazırlamıştım:
lisanslar konusunda bir fikrim yok süreli mi süresiz mi bilmiyorum şuan geliştirme aşamasındayım sunucuyu açacağım zaman sağlam panele ihtiyacım olacak demek isterim sonuçta emeğe saygım var herzaman süreli lisans bile olsa fiyatlar uygun ise devam ettirmek isterim ... başarılar çözüm için teşekkürler çözüldü olarak değiştiriyorum
lisanslar konusunda bir fikrim yok süreli mi süresiz mi bilmiyorum şuan geliştirme aşamasındayım sunucuyu açacağım zaman sağlam panele ihtiyacım olacak demek isterim sonuçta emeğe saygım var herzaman süreli lisans bile olsa fiyatlar uygun ise devam ettirmek isterim ... başarılar çözüm için teşekkürler çözüldü olarak değiştiriyorum