Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar pure panelde oyunda aktif olan oyuncu sayısını siteye yansıtmıyor nedeni hangi procoder olabılır diger db mi kurdugumda gösteriyor tek tek deneyip karsılastırdım ornek sro vt log denedim shard denedim account denedim tek tekte olmuyor hepsini birden yükleyince baglantılıymıs gibi oluyor neyden kaynaklı oldugunu çözemedim fikri olan varmı
fonskiyonlar query.php sıkıntını tam olarak anlamadım normal kendi oyun dblerini kurduktan sonra panel db ve logger dbyi kurduktan sonra extra prosedurler var online offline gibi onları yaptıktan sonra
addlogchar içine aşağıdaki yazıyı eklediğinde zaten okutması lazım
fonskiyonlar query.php sıkıntını tam olarak anlamadım normal kendi oyun dblerini kurduktan sonra panel db ve logger dbyi kurduktan sonra extra prosedurler var online offline gibi onları yaptıktan sonra
addlogchar içine
IF (@EventID = 4) or (@EventID = 6) or (@EventID = 9) -- Online List
BEGIN
EXEC Panel.dbo.Set_OnlineUsers @CharID,@EventID
END
IF (@EventID = 20) and (@Desc like '%no job, Neutral, % no job, Neutral, %') and (@Desc not like '%no job, Neutral, Murderer% no job, Neutral, Murderer%') --PvP Rank
BEGIN
EXEC Panel.dbo._PvpRanking @CharID,@Desc
END
bu procoderi kullandım yine değişmedi güncel Panel db loggeri kullanıyorum onlarla kaynaklı degil sanırım DB de bir procoder var ama anlamadım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
_AddOnlineOffiline
_AddOnlineOffiline2 procoderlerini okuttum
Son olarakta addlogchar
IF (@EventID = 4) or (@EventID = 6) or (@EventID = 9) -- Online List
BEGIN
EXEC Panel.dbo.Set_OnlineUsers @CharID,@EventID
END
IF (@EventID = 20) and (@Desc like '%no job, Neutral, % no job, Neutral, %') and (@Desc not like '%no job, Neutral, Murderer% no job, Neutral, Murderer%') --PvP Rank
BEGIN
EXEC Panel.dbo._PvpRanking @CharID,@Desc
END
bunu ekledim sorun yine düzelmedi Panel dosyalarıylada alakalı degil dünden beri kurcaladım ama dbde farklı başka birşeymi var anlamadım procoder olarak
sro vt account sro vt log sro vt shard bunun 3 unun baglantılı birşeyi var sanırım calısan dbmdeki örnek tek log yüklüyorum olmuyor account db sini yüklüyorum olmuyor shard yüklüyorum yine olmuyor fakat 3 ünü bir yükleyince gözüküyor Fİkri olan varmı ben bayagı kurcaladım çözümünü hala bulamadım
merhaba arkadaşlar pure panelde oyunda aktif olan oyuncu sayısını siteye yansıtmıyor nedeni hangi procoder olabılır diger db mi kurdugumda gösteriyor tek tek deneyip karsılastırdım ornek sro vt log denedim shard denedim account denedim tek tekte olmuyor hepsini birden yükleyince baglantılıymıs gibi oluyor neyden kaynaklı oldugunu çözemedim fikri olan varmı
dostum bende pure panel kullaniyorum yapman gereken sql server da panel db ye girip orda site ayar var onu acip sag da satirda fake player yazan kisim var onu 0 yapip tekrar dene ornek resim koyuyorum
sunuda eklemek istiyorum fake yazan kisima 0 yazarsan site de 30 kisi gozukucektir bunu -30 yaparsan sifir gozukur yaptiktan sonra sunucu online iken giris yapin bi deneyin olmaz ise yazin yarin aksam nobet ten gelince bakarim iyi forumlar