Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü pure panel sorunu

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
panel dosyalarini baska yere tasidim sonra geri aldim simdi bu hatayi veriyor cozemedim halen

SQLSTATE[28000]: [Microsoft][ODBC Driver 17 for SQL Server][SQL Server]Login failed for user 'sa'.1

butun ayarlar tamdir

Çözüm
sorun cozumu gayet basittir

sql server i aciyoruz panel db yi siliyoruz ardindan pure panel panel databaseyi tekrar bastan okutuyoruz ayrica baska sunucu dblerin icinde panel database var pure panel le uyumlu degildir konu bu sekilde cozumlenmistir konu kitlene bilir eger bu sorunu olan olursa bana yazarsa yardimci olurum iyi forumlar konu kilit..
panel dosyalarini baska yere tasidim sonra geri aldim simdi bu hatayi veriyor cozemedim halen

SQLSTATE[28000]: [Microsoft][ODBC Driver 17 for SQL Server][SQL Server]Login failed for user 'sa'.1

butun ayarlar tamdir
ODBC ayarlarına bak Düzenledikten Sonra IIS ten yeniden başlat tekrar bir kontrol et

Oyla 0
sorun cozumu gayet basittir

sql server i aciyoruz panel db yi siliyoruz ardindan pure panel panel databaseyi tekrar bastan okutuyoruz ayrica baska sunucu dblerin icinde panel database var pure panel le uyumlu degildir konu bu sekilde cozumlenmistir konu kitlene bilir eger bu sorunu olan olursa bana yazarsa yardimci olurum iyi forumlar konu kilit..

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt