Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü purepanel sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
purepanel sorunum var arkadaslar konuyu yanlis yere acmis isem kusuruma bakmayin
panel bende kurulu kusursuz calisiyor fakat kullanici adi sifre giriyorum basarili bir sekilde oturum acildi diyor fakat hesabima giris yapmiyor
bunu cozemedim

Ekli dosyalar

• pure1.png
    pure1.png
    359.1 KB · Görüntüleme: 30
purepanel sorunum var arkadaslar konuyu yanlis yere acmis isem kusuruma bakmayin
panel bende kurulu kusursuz calisiyor fakat kullanici adi sifre giriyorum basarili bir sekilde oturum acildi diyor fakat hesabima giris yapmiyor
bunu cozemedim
Tb User temizle konudaki query okut varsayılan silinip querydeki tb User kurulacak o zaman tekrar üyelik alınca çalışacak

Oyla 0
bunu cozemedim
Sorunun çözüldümü?

Oyla 0
Geri
Üst Alt