Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Query ile karakter uzerine item gönderme

Mico

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba dostlar benım soyle bir sıkıntım var ben sql kod yazmayı cok fazla bılmedıgımden bu konuyu acıyorum gelelım sorunuma envantere ıtem gonderme var tamam butun heryerde benım ıstedıgım asagıdakı resım gıbı karakterın uzerıne ıtem gıyılsın ıstıyorum gm chara ıtemı gonderıp reverse atınca bu resımdekı ıtem slotlarına takılı olarak gelsın ıstıyorum sql kod yazan arkadaslar bır tane kod paylasabılırmı bunun hakkında bılgısı olan bırbırıne baglı olan tabloları asagıya atıcagım karakterın uzerıne gıyılen esyaların tablosunu yardımınızı beklıyorum tesekkurler...
birbirine baglı olan tablolar bunlar biraz inceledim
------------------------
_Items
_ItemPool
_Inventory
------------------
slot resmi
GZnGAV.png

Ch itemi zorla eu'ya takıyorsun sence de classlarla ilgili sıkıntı çıkarmayacak mı?

Ch itemi zorla eu'ya takıyorsun sence de classlarla ilgili sıkıntı çıkarmayacak mı?
baskan item kodu belırtırmıs orada
EXEC @ItemID = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 1, 4338, 100
buradaki 4338 refobjcommon itemin kodu onu degısirsen hic bir sıkıntı cıkartmaz 100 burdakıde ıtemın durabirty si 1 yazanda ıtemın slotu
denedım mukemmel calsıyor
ustelık ben onu ıtem kodu ıle deıstırdım ID ile deılde artık ıtem kodu ıle verıyor usutune
tek sıkıntı sılah verınce kalkanda vermesı onuda duzeltmek ıcın ugrasıyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

o işte tamam hallettim kalkanda vermiyor ama charın ustunde sılah olmıcak item koduyla veriyor
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@EfsaneSro yukardaki duzenledigim kodu daha basıt hale nasıl getiriz kral yaparmısn rıca etsem

Geri
Üst Alt