Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Query Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1104

Merhabalar burda nasil düzeltebilirim statlar acayip yüksek 1 levelken %300 blue veriyor ben normal standart blueleri vermesini istiyorum rica etsem senua veya imonarch veya başka bilgili birisi query düzeltebilirmi
birde --- etiketi koyup şu str int ve levellere göre ayarlıyabilirmi sanırım bu farzedelim 110 cap için ayarlanmış 110 lvl gelince %100 olcak sanırım fakat ben her level için istiyorum rica etsem düzeltirmisiniz
misal 5 dg gelince %100 6 dg gelince %100 olsun
oyunda 1-8 dg var sadece

1183
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kod:

Burasını şöyle değiştir

Kod:

Stat ve blue içinde

Kod:

Yukarıdaki mesela Chest bölümünden alıntı. Burada MagParam`lar Blue değerleri bunları değiştir. Variance = stat değerleri bunu da değiştir.

Bu değerleri şöyle kolaylıkla alabilirsin. Kendine 7DG item düşür sonra SMC`den bu itemi FB ve Statlı yap. Daha sonra _Items tablosundan o itemin kodunu arat ve değerleri al. Prosedürde değiştir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt