Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Quest Gold Limitini Aşma

Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba,
Yeni eklediğim questin verdiği gold miktarını hiç bir şekilde 10M den fazla yapamıyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Gold veren scroll vermek gibi çözümler tabi ki mümkün ama ben onun yerine direk questin örneğin direk 100m gold vermesini istiyorum.

İyi forumlar

Guardla verdirebilirsin, questin gold kısmını sıfır yap ama oyun içinde kaç m vereceğini yaz. Quest tamamlanınca guarddan verdir

Oyla 0
Herhangi bir hata mı veriyor?
Kod içinde _RefQuestReward satırlarını paylaşır mısınız ?
10m e limitlenmis gibi duruyor oyunda görevi verirken ödül kısmında 250m yazıyor her şey doğru ama yine de 10m veriyor
Guardla verdirebilirsin, questin gold kısmını sıfır yap ama oyun içinde kaç m vereceğini yaz. Quest tamamlanınca guarddan verdir
Öyle yapicam gibi duruyor normal quest sisteminde direk vermek mumkun olmucak sanirim

Oyla 0
Geri
Üst Alt