Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ready ve Shot ne anlama gelmektedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1104

Merhabalar :D Ready ve Shot ne anlama gelmektedir
misal

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
burdaki shot vururken ki efektmidir ?
yukardaki ready normal vuruş şeklimidir onu merak ettim yanlışlıkla vuruşlarım bozuldu efekt koyayım derken eski haline getirip deniyeceğimde o yüzden sordum

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Yanlış hatırlamıyorsam bow skill'inde oku gerip direk bırakmıyor 100ms filan bekleme yapıyor o aralık ready ok çıktıktan sonraki kısımda shot olması lazım.
Veya
Bow oku gerdirip gönderdiği kısım ready, mob'a dediği anda mob üzerinde çıkan efekt shot.

İkisinden birisidir deneyip söylersen hatırlamış oluruz ;)

Oyla 0
Skill animasyonlarının üç aşamalı olduğunu düşünüyorum , tek parça gibi görünür ama üç parçadır READY WAIT SKILL bu ani kısmı. Diğer türlü READY ve SHOT Senua'nın dediği mantıklı.(Bunları bir yere dayanarak söylemiyorum, böyle fark ettim. Yanlış olabilir)

Oyla 0
Geri
Üst Alt