Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Regionları birbirine bağlama (LinkRefRegion)

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Isro media'dan regionları kendi dbmize çekmek istediğimizde regionları birbirine bağlı olarak gelmiyordu. Bütün regionlar NULL olarak yazıyor ve bunu birbirine bağlazsak mob kaybolmaları görünmemeleri gibi sorunları yaşanıyor.
Biraz araştırdım ama bunun hakkında bir konu göremediğim için bu konuyu açma gereği duydum.
İlk olarak RefRegion tablomuza bu konudaki Trsro regionlarımızı eklediğinizi varsayıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Daha sonra Shard datebasemizden_LinkRefRegions procedure kodumuzu buluyoruz ve resimde işaretlediğim kısımları yazıyoruz.

2.png

Bundan sonra şu kodu okutuyoruz ve işlem tamamdır.​
USE SRO_VT_SHARD
exec _LinkRefRegions

3.png

Paylaşım için teşekkür ederiz. İyi çalışmalar ve iyi günler dilerim.

@Xena bu kısımları nereye göre yazıyorsun Ekli dosyayı görüntüle 13355
Shambhala için de yapmak istiyorum bunu
Declare komutu değişken belirlemek için konulur. Bu değişken komuta set ve select ile değer atamak zorundayız. Örnek olarak skytemple için @skytemple olarak belirleyebilirsin. Devamında ise set ve select komutlarını buna göre düzenlemen lazım yoksa procedüre hata verebilir.

Declare komutu değişken belirlemek için konulur. Bu değişken komuta set ve select ile değer atamak zorundayız. Örnek olarak skytemple için @skytemple olarak belirleyebilirsin. Devamında ise set ve select komutlarını buna göre düzenlemen lazım yoksa procedüre hata verebilir.
Teşekkür ederim tekrar :)

Geri
Üst Alt