Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Renkli rütbe ekleme

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba renkli rütbe eklemek istiyorum fakat nedir nasıl yapılır hiç bir fikrim yok bilen birisi çıkar mı? ama yanlış anlaşılmasın rütbe nin rengini değiştirme değil ekli olan sarı renkte rütbeler kalacak ekstradan mavi siyah yeşil renklerde rütbeler eklenecek yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba renkli rütbe eklemek istiyorum fakat nedir nasıl yapılır hiç bir fikrim yok bilen birisi çıkar mı? ama yanlış anlaşılmasın rütbe nin rengini değiştirme değil ekli olan sarı renkte rütbeler kalacak ekstradan mavi siyah yeşil renklerde rütbeler eklenecek yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
bu konu işinize yarar belki.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt