Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Restore of database 'SRO_VT_SHARD' failed. (Microsoft.SqlServer.Manageme hatası alıyorum !

Çözüm
Dosya yolunu takip et C:\Programfiles felan yazıyor data kısmına gelince mdf dosyası var onun yedegini al datanın içinden sil sonra tekar restore etmeye çalış sql aç kapat login yap bendede aynı şeyler olmuştu disconnect login yaparak çözmüştüm mdf yide silmiştim diye hatırlıyorum yedeksiz iş yapma yinede
Dosya yolunu takip et C:\Programfiles felan yazıyor data kısmına gelince mdf dosyası var onun yedegini al datanın içinden sil sonra tekar restore etmeye çalış sql aç kapat login yap bendede aynı şeyler olmuştu disconnect login yaparak çözmüştüm mdf yide silmiştim diye hatırlıyorum yedeksiz iş yapma yinede

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt