Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Return Scroll İptal etme butonunu kapatma

Return scrolları type lerine göre ayrılırlar. Genelde kullanılmayan başka bir türden scroll yaparsanız ve onun paketini engellerseniz istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Kullanıcı kullandığı scrollu geri kapatamaz.

Oyla 0
Daha önce hiç böyle bişe yapmadım ama box scrolun bi refobjxommon ve item stunlarını oku belki orada bi ayarı vardır belkise genel olarak ollydbg ile edit gereklidir tek tek scrollards o ozellik olmaya bilir veya kaldırmak istedigin box scrolun süresini 0.1 felan yap yani basar basmaz return atsın iptal edemeden fln en kötü return degil dc felan verdirirsin

Oyla 0
Güzel konu.. Ben de normal return ve bandit den return scrolların bar uzunluğunu kısaltmak istiyorum ama mediada bulamadım. Yerini bulan varda not düşerse sevinirim. Kısaltmak yerine biraz daha sola çekebilirim de... kurt açıkken iptal etmek gerektiğinde iptal edilemiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt