Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Rings Of Anarchy

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
Merhaba arkadaşlar pc ve ps4 oyunlarından sıkıldığımdan dolayı telefon oyunlarına sardım bu oyunu sevdim oynamak istiyen varsa beklerim
438. Serverdeyim
58 lvl im 11.04.2019 23:05
Hızlı level atlanan bir oyun ilerleyen. Levellerde yavaş atlar ama eğlenceli
Aylık para yatırıp oynuyacağım ben başlamak istiyenleri beklerim
Normalde ilk çıktığında oynuyordum 1 . Sv gibi fakat pc oyunlarına sardığımdan bırakmıştım tekrar başladım gelin birlikte oynayalım
4S06eab.jpg

Merhaba arkadaşlar pc ve ps4 oyunlarından sıkıldığımdan dolayı telefon oyunlarına sardım bu oyunu sevdim oynamak istiyen varsa beklerim
438. Serverdeyim
58 lvl im 11.04.2019 23:05
Hızlı level atlanan bir oyun ilerleyen. Levellerde yavaş atlar ama eğlenceli
Aylık para yatırıp oynuyacağım ben başlamak istiyenleri beklerim
Normalde ilk çıktığında oynuyordum 1 . Sv gibi fakat pc oyunlarına sardığımdan bırakmıştım tekrar başladım gelin birlikte oynayalım
4S06eab.jpg
20190412-121956.jpg

şu doları hiç sevmedim
zamanında 200 liraydı 4500 elmas
400 liraydı 9000 elmas
keşke yükselmeseydi para yatırmam gibi geliyor :D veya inat edip 1 maaşı yatırabilirim seviyorum çünki oyun içi item satış yeri var alıp son sistem itemleri kesecem bosslarda adamları savaşçı ile :D tank gibi oluyor
şimdi 1200 lira 9000 elmas

şu doları hiç sevmedim
zamanında 200 liraydı 4500 elmas
400 liraydı 9000 elmas
keşke yükselmeseydi para yatırmam gibi geliyor :D veya inat edip 1 maaşı yatırabilirim seviyorum çünki oyun içi item satış yeri var alıp son sistem itemleri kesecem bosslarda adamları savaşçı ile :D tank gibi oluyor
şimdi 1200 lira 9000 elmas
Oyun içi item satış yeri neresinde, kaç lvden sonra oluyor o işler :)