Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Roc Mountain Special Quest Hk.

RİME

.
Web sitesi
kalitebilisim.com
Türk Lirası
0.00₺
Roc Mountainde bulunan special mal alım satım npcsindeki görevi başlangıçta yapıldı olarak göstermek için ne yapmak gerekiyor bilgisi olan veya yapmış olan yardımcı olursa sevinirim.

NOT : ADDNEWCHAR kısmında bu şekilde bir kod ekledim fakat special saati geldiği zaman görev yapılmamış olarak gözüküyor mal alamıyorum.

insert into _CharQuest (CharID,QuestID,Status, AchievementCount, StartTime, EndTime, QuestData1, QuestData2) values (@NewCharID, 214, 4, 1, getdate(), getdate(), 0, 0 )​

Roc Mountainde bulunan special mal alım satım npcsindeki görevi başlangıçta yapıldı olarak göstermek için ne yapmak gerekiyor bilgisi olan veya yapmış olan yardımcı olursa sevinirim.

NOT : ADDNEWCHAR kısmında bu şekilde bir kod ekledim fakat special saati geldiği zaman görev yapılmamış olarak gözüküyor mal alamıyorum.

insert into _CharQuest (CharID,QuestID,Status, AchievementCount, StartTime, EndTime, QuestData1, QuestData2) values (@NewCharID, 214, 4, 1, getdate(), getdate(), 0, 0 )​
ne kadar olur bilmiyorum deneme şansın varsa questi bi kere bitir

ardından

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

bu kodu _AddNewChar içerisinde böyle yapıştır bu satırın altına ardından
1619274836458.png
[sro_vt_shard].[dbo].[_CharQuest] tablosuna gel örnekte olduğu gibi orda ne doluysa questdata1 yukardaki eklediğin kodda düzelt artık çarlar görev yapılı olarak başlaması lazım

yani önce görevi bi çarla tamamla sonra burdaki girdiyi kontrol et QuestID kısmından 214 ü görürsün tamamlayınca zaten sonra ona göre yukardaki prosedürü düzeltirsin

not bilgim yok sadece belki olur diye yazıyorum

1619274907517.png

Oyla 0
Konu çözülmüştür.
Bende görev yapılmadı olarak gözükmesinin sebebi görevin reward kısmı service 0 olmasından kaynaklanmış.
SQL:
Bu kodu shard addnewchar kısmında herhangi bir yere ekleyerek istediğiniz görev ID girdikten sonra yapılmış olarak karakteri başlatabilirsiniz.​
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@AleriyaSama Konu çözüldü bilgin olsun taşınabilir.

Oyla 0
Konu çözülmüştür.
Bende görev yapılmadı olarak gözükmesinin sebebi görevin reward kısmı service 0 olmasından kaynaklanmış.
SQL:
Bu kodu shard addnewchar kısmında herhangi bir yere ekleyerek istediğiniz görev ID girdikten sonra yapılmış olarak karakteri başlatabilirsiniz.​

Bilgilendirme İçin Teşekkürler ^^

Oyla 0
Konu çözülmüştür.
SQL:

Faydalı oldu.. teşekkürler ;)

Oyla 0
Geri
Üst Alt