Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Roc öncesi demon gameserver hatasi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba. Roc öncesi uniqlerin lvllerini duzenliyorum. Hepsini kestim enson cikan demon u keserken demon atac yapinca gameserver hata verip kapatiyor. Sorun neden olabilir yardimlarinizi bekliyorum.
Iyi forumlar.
20200412_205012.jpg

Bu sorunu ben cok yasadım demonun elitelerini felan kaldırınca bu hata veriyordu bunu bi incele demonun eliteleri felan acıkmı

Oyla 0
Demonun refobjchar kısmındaki paramlarıyla oynama orjinal hale getir clean dbden ve refskilldede demonun skillerini clean dbden cek düzelir büyük ihtimal düzenleme yapıcakdan sadece level hp siyle oyna

Oyla 0
Demonun rocu aynı degilmi ben roc kesmedim bu arada rocun refskillden uniqe cıkartmalarına bak bakalım aynı demonumu atıyor roc montaine atanımı

Oyla 0
O

kadarini bilmiyorm işte bakicaz biraz araştirayimda
Sizin veritabanında sorunlar var en temizi veritabanını degiştirmek clean bir veritabanıyla devam etmek MOB_RM_TAHOMET_ROC'a dair tüm skillerini deiştirdim çalışan bir veritabınında çektim sklleri düzenlememe rağmen hata devam ediyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt