Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Roc öncesi uniqlerin lvllerini duzenliyorum. Hepsini kestim enson cikan demon u keserken demon atac yapinca gameserver hata verip kapatiyor. Sorun neden olabilir yardimlarinizi bekliyorum.
Iyi forumlar.
Arkadaşlar merhaba. Roc öncesi uniqlerin lvllerini duzenliyorum. Hepsini kestim enson cikan demon u keserken gameserver hata verip kapatiyor. Sorun neden olabilir yardimlarinizi bekliyorum.
Iyi forumlar. Ekli dosyayı görüntüle 5380
Sizin veritabanında sorunlar var en temizi veritabanını degiştirmek clean bir veritabanıyla devam etmek MOB_RM_TAHOMET_ROC'a dair tüm skillerini deiştirdim çalışan bir veritabınında çektim sklleri düzenlememe rağmen hata devam ediyor.