Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Roc sistemini aktif etmek.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Müco

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar
Roc arena bölgesinde farklı unıgler ekleyerek serverda açmayı düşünüyorum. Sistem haftada bir kez çalışacak ama doğan unıg roc degil benim eklediğim unıgler olacak.
Roc sistemine bunu nasıl entegre edebilirim bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.

Yok hayır roc doğmayacak 10 kadar ekleyecegım unıgler spawm olacak. Ama bunun için yeni arena yaratmayacagım. Roc sistemi çalışacak haftada bir kez beirlediğim saatte.

Oyla 0
Karakterini bölgeye götürüp yeni unique ekleyebilirsin istediğin kadar çıkış saatlerini de roc a göre düzenleyebilirsin dwDelayTimeMin ve dwDelayTimeMax kısmından

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Biraz uğraşayım bunun üzerinde konuyu yine güncellicem hacım teşekkürler.

Oyla 0
Lütfen form kurallarını gözden geçiriniz.
B(ÜYÜK) Harf kullanmak yasak 🚫
Başlık düzeltildi.

Oyla 0
Merhaba Hocam Öncelikle Roc Aranayı Aktif edip Ordaki Roc Unique Spwan'dan Kaldırıp İstediginiz Unqiueleri Spwan Olarak Eklerseniz. Ve Bunun İçin Giriş Sistemi Olarak Roc Arena Key Anahtarı Oyunculara Kullandırabilirsiniz..

Oyla 0
Lütfen form kurallarını gözden geçiriniz.
B(ÜYÜK) Harf kullanmak yasak 🚫
Başlık düzeltildi.
Dikkat edeceğim ağa teşekkürler.
Merhaba Hocam Öncelikle Roc Aranayı Aktif edip Ordaki Roc Unique Spwan'dan Kaldırıp İstediginiz Unqiueleri Spwan Olarak Eklerseniz. Ve Bunun İçin Giriş Sistemi Olarak Roc Arena Key Anahtarı Oyunculara Kullandırabilirsiniz..
Teşekkürler hacım akşam devam edeceğim takılırsam tekrar güncelleyeceğim konuyu.

Oyla 0
roc spawn kaldıramıyosun o işlem db uzerınden hangı tabloda refnest de felan yok ole bısey bu roc nerden spawn atıyor gameserver ustundenmi

Oyla 0
Geri
Üst Alt