Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Roctan Düşen İtemleri Herkes alabiliyor nasıl engellerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ohshet48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Roctan rüşen ilermlerin her oyuncunun almasını engellemek için ne yapabiliriz. başkası kesiyor diğerleri alıyor ?

Roc'ı orjinal yerinde spawn ettirmiyorsanız kopyalayıp yeni bir Roc yapmak ve istediğiniz itemleri içine eklemek faydalı olabilir. Ben olsam bu şekilde denerdim.... Yine de orjinal yerinde çıkıyorsa konuyu gören ve işi iyi bilen tarafından güzel bir cevap yazılabilir belki.

Oyla 0
Roc'ı orjinal yerinde spawn ettirmiyorsanız kopyalayıp yeni bir Roc yapmak ve istediğiniz itemleri içine eklemek faydalı olabilir. Ben olsam bu şekilde denerdim.... Yine de orjinal yerinde çıkıyorsa konuyu gören ve işi iyi bilen tarafından güzel bir cevap yazılabilir belki.
Gerçi bu şekilde olursa da RefTactics'de ki Roc ID'sini kendinize kopyaladığınız yeni Roc ile değiştirebilirsiniz. Sizin Roc spawn olur ve durum ortadan kalkar.. Deneyip kontrol etmekte fayda var. Yedek alıp deneyerek yapılabilecek bir şey.

Oyla 0
ben sadece aynı roc un slotunu değiştirdim. başka yerde spawn oluyor

Oyla 0
Şuan elimde karşılaştırma yapabileceğim bir db ne yazık ki yok. Ancak konu hakkında @Senua bilgi sahibi. Gördüğünde mutlaka dönüş yapacaktır, olmazsa birazdan ben locale bir veritabanı kurup yardımcı olmaya çalışırım. (y)

Oyla 0
Merhaba Roctan rüşen ilermlerin her oyuncunun almasını engellemek için ne yapabiliriz. başkası kesiyor diğerleri alıyor ?
Orjinal yerindemi spawn oluyor yoksa başka yeremi eklediniz ? Eğer başka bir yere eklemek istiyorsanız rocu kopyalayabilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt