Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Rütbe sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Protech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Protech

Database Editör
.
Türk Lirası
8.25₺
selamun aleyküm cümleten hayırlı geceler oyuna rutbe dahil ettim fakat ilk 3 tanesini okuyor diğerlerini açtıgımda göstermiyor nedir sorun anlamadım ilk üçünü yaptıgım gibi diğerlerinide yaptım durduk yere neden boyle yapıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim resimleri alta bırakıyorum yetki.PNGgalatasaray.PNGfenerbahce.PNGbesiktas.PNG diğerlerini scroll olarak gözüküyor bastıgım da işlemiyor

Linklemelerde sorun olması düşük ihtimal fakat textuisystem içinde tab sayısı yanlış olabilir..
Codename ve isim arasında 8 tab olduğundan emin olun.
Doğru çözümse dönüş yapın lütfen.

Oyla 0

Ekli dosyalar

• texdata.PNG
    texdata.PNG
    68.7 KB · Görüntüleme: 14
  • textysystem.PNG
    textysystem.PNG
    93.1 KB · Görüntüleme: 14
Oyla 0
Onları sonradan fark edip duzeltmistim not defterine kayıt ettiklerini değiştirmiştim databasedeki linkler değişik GM server açılıyor

Oyla 0
databaseni ve medianı yedek aldıysan bunu indir tekrardan geçir hepsini böylece rutbe scrollarında olur ıdlerı kendıne gore ayarlamayıda unutma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
databaseni ve medianı yedek aldıysan bunu indir tekrardan geçir hepsini böylece rutbe scrollarında olur ıdlerı kendıne gore ayarlamayıda unutma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
data base ve nmedia da sotun yok ama log kismini yaziyorum kabul etmiyor

Oyla 0
Sorun çözülmüştür yazılan kodlar yönlendirme yapmadigindan dolayı yapıyormuş ilginiz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt