Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Rütbe Yükseltmeleri/Düşürmeleri/Güncellemeleri Hk.

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
71.25₺
Sevgili vsro.org kullanıcıları,
Forumumuza yapmış olduğunuz katkılar ve destekler neticesinde gerek bizlerin sizleri layık gördüğü, gerekse sizlerin bizlere başvurarak elde ettiği rütbeler mevcut.

Bu rütbeler değerli ve gereğini yerine getirdiğiniz sürece bir üst rütbeye yükseltmekle ödüllendirilir.

Bu konu başlığı altında ise forumumuzda bulunan kullanıcılara vermiş olduğumuz rütbeleri, yükseltmeleri ve güncellemeleri sizlerin huzurunda paylaşacağız.

Saygılarımızla,
VSRO.ORG Yönetim Ekibi

@thestorm83 belli bir süredir Deneme Mod. olarak forumumuzda bulunmaktaydı.
Görevini hakkıyla yaptığı ve bir çok kullanıcıya yardım ettiği gerekçesiyle tarafımdan Moderatör rütbesine yükseltilmiştir.

Bu görevide en iyi şekilde yapacağından şüphem yok.
Katkılarından ve yardımlarından dolayı herkesin huzurunda teşekkür ederim.

Rütbeniz hayırlı olsun. :cool:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
@Sieger ⋋ Elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışıyorum yardımcı olmaktan hiç çekinmiyorum

Kısa zaman oldu sizleri forumdan tanıyorum hepiniz iyi yürekli değerli kişilersiniz
Foruma katkıda bulunmaktan çok memnunum beni bu göreve laik gördüğünüz için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyiki varız :)

Vsro.org'lu olmak ayrıcalıktır. ❤

@Pyrodox tarafımca moderatör rütbesine yükseltilmiştir. Yeni görevin de aktifliğinin ve çalışmalarının üzerine katarak daha güzel işler çıkartacağından şüphem yok.

Başarılar dilerim.

Geri
Üst Alt