Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sa arkadaslar yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

Türk Lirası
0.00₺
son zamanlarda hobı amaclı merak saldım kendı halımce ugrasıyorum lakın takıldıgım bır yer var arkadaslar farklı farklı dbler ındırıp denıyorum lakın karsıma bır problem cıktı onu halledemedım sunucu acık hıc bıse sıkıntı yok loaderdan baslatıyorum ekrana clıent gelıp kalıyor oyun acılmıyor versıyonları da kontrol ettım lakın bır sıkıntı goremedım ufak bısey ama cozemedım yardımcı olabılecek bı kardesımız cıkarsa cok sevınırım

simdi bunun birçok sebebi var.
-Launcher ile Start geliyorsa ve yüklenirken donuyorsa Sorun Clientteki server_dep klasöründedir.
yaptığınız bir işlem olmadığı için hangileri üzerinden ilerlemenizi söyleyemem o yüzden "DBtoMedia" ile
tek tek charakterdata skillenc itemdataları atıp kontrollerini sağlamalısın.

Oyla 0
son zamanlarda hobı amaclı merak saldım kendı halımce ugrasıyorum lakın takıldıgım bır yer var arkadaslar farklı farklı dbler ındırıp denıyorum lakın karsıma bır problem cıktı onu halledemedım sunucu acık hıc bıse sıkıntı yok loaderdan baslatıyorum ekrana clıent gelıp kalıyor oyun acılmıyor versıyonları da kontrol ettım lakın bır sıkıntı goremedım ufak bısey ama cozemedım yardımcı olabılecek bı kardesımız cıkarsa cok sevınırım
Launcher'den girin, start geliyor mu?

Oyla 0
Son eklediğin npcleri son eklediğin rejobj leri bir kontrol etmen gerek. Tek bir nedenden olmuyor bu durum.
Pk2 txtlerini eskileri varsa yedegin degiştir oradan sorunun hangi txt den oldugunu anlarsın.

Oyla 0
Geri
Üst Alt