Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Salamander blow skili hk.

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar.
Salamander blow skili orjinal halinde: 30 saniye yeniden kullanım süresi ve skill vurma süresi 8 saniye ve 6 atack vuruyor.
Ben bunu skill vurma süresini 5 saniyede 6 atack yapmasını istiyorum yani seri seri vuracak damageleri.
Konu için yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Çözüm
Salamander bugu için yapıyorsanız bunu, buna gerek yok.
Tüm Return scrolların iptal etme süresini 0 ms yapın. Bu bug çünkü return basıp iptal edince oluyor. Skiller arası geçiş için ayarlama yapmak istiyorsanızda refskill tablosundaki Action_ geçerli olan colunumlardaki değerleri değiştirip deneyin.
select*from _RefSkill where Basic_Group='SKILL_EU_WIZARD_FIREA_SPRAY_B' //Database tabloda skilleri bulabilirsin

update SRO_VT_SHARD.._RefSkill set Action_ActionDuration=560 where Basic_Group='SKILL_EU_WIZARD_FIREA_SPRAY_B' // burdan 560 yaparak ayarlama yapabilirsin

Oyla 0
osbo verdiğin bilgi yanlış bir bilgi konuyla alakası olmayan bir bilgi yanlış yönlendirme .

Oyla 0
Salamander bugu için yapıyorsanız bunu, buna gerek yok.
Tüm Return scrolların iptal etme süresini 0 ms yapın. Bu bug çünkü return basıp iptal edince oluyor. Skiller arası geçiş için ayarlama yapmak istiyorsanızda refskill tablosundaki Action_ geçerli olan colunumlardaki değerleri değiştirip deneyin.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt