Merhaba küçük yaşlardan beri silkraod oynayan biri olarak hep joymaxın arap ırkı islam ırkı gibi şehir efsaneleriyle büyüyen bir hayalim vardı bunu birazda olsa gerçekleştirdim açıkcası satmayı hiç düşünmüyordum ama biliyorsunuz lisanslı bir firma türkiyede hizmete geçti buda açıkcası benim gözümü korkuttu çünkü yaptığım proje çok farklı eşi benzeri olmayan bir proje aslında benim için artık çok boş bir proje çünkü artık daha iyisini yapmak istiyorum yani 3 ırk çin avrupa islam ve bu 6 7 build daha kaliteli tamamen farklı açıkcası bu alanda uzun yıllardır ugrasıyorum ve baya bi uzmanlaştım köşeye çekildim sadece bekliyordum fakat artık harakete geçmeyi düşünüyorum bu yüzden bu oyunumu yeni projem için sermaye gözüyle satışa sunmaya karar verdim açıkcası gerçekten alıcı biri olursa discorddan yayın açabilirim detaylarıda zamanla konuya ekleyebilirim kısaca özetlemek gerekirse oyun şu şekilde:
-80 Cap tamamen orjinal sistem 1x herşey.
-v1.188 clean db files ile editledim.
-4 Adet normal monster 2 adet unique var arabian haritasında.
-Oyunda avrupa ırkını tamamen değiştirdim islam ırkı yapmaya calıstım(kaynak kodu olmadığı için yada tersine mühendislik bilgim bu şekilde yapmam gerekti)
Bu şekilde videolardanda anlayabilirsiniz.
** Satmak istediğim fiyat 1.5k$ **
Satın almak isteyen varsa buradanda discorddanda konuşabilir benimle.
Hypershade#8554 Lathe#6422
-80 Cap tamamen orjinal sistem 1x herşey.
-v1.188 clean db files ile editledim.
-4 Adet normal monster 2 adet unique var arabian haritasında.
-Oyunda avrupa ırkını tamamen değiştirdim islam ırkı yapmaya calıstım(kaynak kodu olmadığı için yada tersine mühendislik bilgim bu şekilde yapmam gerekti)
Bu şekilde videolardanda anlayabilirsiniz.
** Satmak istediğim fiyat 1.5k$ **
Satın almak isteyen varsa buradanda discorddanda konuşabilir benimle.
Hypershade#8554 Lathe#6422