Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sbot Controller ?

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,ben uzun süredir bir pvp serverde ptlerim var hepsi sbot v1,0,38 crack olanı kullanıyorum 4 pt carım var,bazen elektirik kesintisi servere güncelleme gibi birçok nedenden dolayı pc yi kapamak zorunda kaldığımda tek tek botları açmak zor oluyor.Çalışan Sbot AC controller gibi bir yazılım varmı Botların kısa yollarını eklediğimizde tek startta hepsini başlatsın yeterli bana Birçok yerde araştırdım ama Tek aktif ve çözüm üreten burayı gördüğüm için gelmek istedim.Saygılar.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bende c# yazlımı bilmiyorum, yine de .vbs yi öneririm.
2 aşamada anlatıcam, 1. aşama sbotları toplu çalıştırması için oluşturacağın .vbs 2. aşama bu .vbs'nin sistem açılışında çalışması için olacak;
1. Aşama
metin belgesi aç içine şunu yaz;
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
"C:\Users\KURT\Desktop\sbot\sbot.exe" kısmını sbot'un dosya konumuna göre ayarla, sırasıyla ekle
farklı kaydet> örnek.vbs
image.png

2. Aşama
Run (Çalıştır):
shell:startup dedikten sonra başlangıç klasörüne yönlendirir oraya oluşturduğun örnek.vbs'nin kısayolunu at.
image.png

image.png

Geri
Üst Alt