Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Scroll kullanım sonrası kaybolmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atakan029
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar editlemesini yaptığım databasede 1 problemle karşılaştım basit bir problemdi ama unutmuşum nasıl düzeltildiğini.
Retun , rezerve vb itemler 1 tane kalıyor diyelim ama sonuncuyu kullanıyorum yine çantada kalıyor bu problemi nasıl çözüyorduk.
yani scroll 11 tane diyelim 1 e kadar iniyor sıkıntı yok ama o 1 tane hiç kaybolmuyor sürekli kullanabiliyorsun.

Merhabalar editlemesini yaptığım databasede 1 problemle karşılaştım basit bir problemdi ama unutmuşum nasıl düzeltildiğini.
Retun , rezerve vb itemler 1 tane kalıyor diyelim ama sonuncuyu kullanıyorum yine çantada kalıyor bu problemi nasıl çözüyorduk.
yani scroll 11 tane diyelim 1 e kadar iniyor sıkıntı yok ama o 1 tane hiç kaybolmuyor sürekli kullanabiliyorsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt