Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Selamın Aleyküm;

Exadus77

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşalar Ben Clone Map Ekledim Fakat O Map Mob Spawn Nasıl Yapacam Yardımcı Olurmusunuz; Resimdeki Yere
Not:Resim Alıntıdır.

3466

oyundan karakterinizle bulunan harita ve noktaya giderek aşağıda bulunan kod yardımıyla unique veya mobs spawn edebilirsiniz

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

eğer toplu olarak eklemek istiyorsan alttaki kodu kullanabilirsin

Kod:

Oyla 0
hocam bende moblar kayıp bütün harita dahil paylaşılan kodlarını girsem spawn olurmu ?

Oyla 0
hocam bende moblar kayıp bütün harita dahil paylaşılan kodlarını girsem spawn olurmu ?
Eklediğin bölgedeki mobların orjinal halini çek.
Sonra tek tek yapcaksın zaten yaparken mobları değiştirmek istediğin dwobjid ile değiş.
O bölgede çıkmasını istiyosan da aynı mobların sadece WorldID sini tablolardan değiştirmen yeterli olacaktır.

Oyla 0
oyundan karakterinizle bulunan harita ve noktaya giderek aşağıda bulunan kod yardımıyla unique veya mobs spawn edebilirsiniz

Kod:

eğer toplu olarak eklemek istiyorsan alttaki kodu kullanabilirsin

Kod:
O map yeni map değil. Orjinalindekini çekmek daha kolay. Sıfırdan eklemeye gerek yok mob spawnını uğraştırır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt