Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selamlar

Web sitesi
buzztechlife.com
Türk Lirası
0.00₺
Tüm vsro.org ailesine selamlarlar. Adım Erhan. Yaş 26. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum. (Bu pazar kaymakam adaylığı sınavına girecem bana dua edin :D ) Hobi olarak editlemeyle vs ilgileniyorum temel düzeyde html css php bilgim var ama hiç bir şeye tam yetmez :D Bir ara bu eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum tabi. Memleket Mersin. Buraya 2019 da kayıt olmuştum. Kendimi tanıtmak yeni nasip oldu diyelim :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Merhaba hocam! Öncelikle kaymakam adaylığı sınavında başarılar dileriz ^^

Daha önceden tanışmamış olabiliriz ama ismimi belki görmüşsünüzdür ama yine de yazım Ben de Mert hocam 21 yaşındayım :)

Hem forumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle hem de deneme moderatör olarak şimdiden başarılar dilerim ^^

Geri
Üst Alt