Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Selamun Aleyküm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alean

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Dostlarım tam da yeni sayılmam ama aranıza katıldığım için çok mutluyum bir çok şey öğrendim bayada bir eksiğim var bilgim konusunda çok yeni olduğum söylenebilir birşeyler yapmak için bir çok büyüğümden yardım aldım ama düşünüyorumda boş vakti olan birisi usta çırak ilişkisi gibi görerek çok daha fazla bilgi öğrenebilirim çoğu yerde videolar yetersiz kalıyor yapmak istediğim şeylerin vidolarıda pek mevcut değil zamanı olup yardım edicek göstererek bişeyler öğretebilicek varmı

Hoşgeldiniz. Forumumuzda eğitici ve öğretici birçok konu mevcut. Hemen hemen eksiksiz gibi birşey hatta :) Kendinizi o konulardan destek alarak geliştirebilirsiniz. Ha takıldığınız bir yer olduğunda her zaman forumda konu açarak hızlıca sorununuza çözüm odaklı cevaplar alabilirsiniz..

Geri
Üst Alt