Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SelecRatio - ondalık oranında virgül ve nokta farkı

Türk Lirası
0.00₺
DropGroup eklerken Tabloda 4 eşya için SelecRatio= 0,25'e ayarlıyorum, tabloyu tekrar açtığımda aradaki virgül noktaya dönüşüyor. 0.25 şeklinde...
Haricen 0,20 olan değerler ise direk tam sayıya dönüşüyor; SelecRatio=2 şeklinde.. tam sayı görmediğim zamanlarda 0,2 oluyor bu da gayet normal.
Bu durum virgülde tam sayı fakat noktada ondalık değerde...

Burada sormak istediğim soru; virgül yerine NOKTA ile ondalık yaparsam sorun oluşur mu sizce?

Çözüm
DropGroup eklerken Tabloda 4 eşya için SelecRatio= 0,25'e ayarlıyorum, tabloyu tekrar açtığımda aradaki virgül noktaya dönüşüyor. 0.25 şeklinde...
Haricen 0,20 olan değerler ise direk tam sayıya dönüşüyor; SelecRatio=2 şeklinde.. tam sayı görmediğim zamanlarda 0,2 oluyor bu da gayet normal.

Burada sormak istediğim soru; virgül yerine NOKTA ile ondalık yaparsam sorun oluşur mu sizce?
olmuyor bro bende cok denedim rate sistemi plus vs gibi sıkıntı cıkarmaz ikiside aynı hesaba gelecek sekilde tasarlamıs silkroad yapımcıları veya SQL serverde yenı versıyonlarda öle bir özellik var sıkıntı olursturmaz rahat olabilirsin :) ben kullanıyorum suana kadar sıkıntı...

olmuyor bro bende cok denedim rate sistemi plus vs gibi sıkıntı cıkarmaz ikiside aynı hesaba gelecek sekilde tasarlamıs silkroad yapımcıları veya SQL serverde yenı versıyonlarda öle bir özellik var sıkıntı olursturmaz rahat olabilirsin :) ben kullanıyorum suana kadar sıkıntı cıkartmadı nokta yada virgul ondalık sayılar felan

Oyla 0
Çözüm
olmuyor bro bende cok denedim rate sistemi plus vs gibi sıkıntı cıkarmaz ikiside aynı hesaba gelecek sekilde tasarlamıs silkroad yapımcıları veya SQL serverde yenı versıyonlarda öle bir özellik var sıkıntı olursturmaz rahat olabilirsin :) ben kullanıyorum suana kadar sıkıntı cıkartmadı nokta yada virgul ondalık sayılar felan
Verdiğin bilgiler için teşekkürler ♥️ işimi gördü

Oyla 0
Geri
Üst Alt