Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Server Acıkken Sorun Yaşayan Vsro.org Kullanıcılar İçin Firewall Ayarlar

BHGAMİNG

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Firewall Port Ayarları

Acık Portlar:
15884, 15779, 15881, 80, 90, 21, 3389

Kapalı Portlar:
15880, 25880, 32000, 15882, 15883, 15882, 33001, 33002

Server Files İni Dosyası Txtlerinden Olan srNodeData Adlı Txt İçersinde Bulunan
node_id=698
port=
33001 Ayarlayın

[entry7]

node_id=707
port=33002 Ayarlayın

Örnek Kguard Diyelim Onların Local Portları Bu Şekilde Ayarlayın
15779

15884
33001

33002 Portlarını Ayarlayın Ve Herkeze Acık Yapın
KGUARD.png

Bu Ayarları Yaparsanız Sorunsuz Clientiniz Acılır
Firewall Aktif edebilirsiniz Ayarlardan Sorunsuz Sunucu ya Uzaktan Baglanıcaksınızdır..

BHGAMİNG Silkroad Kurulum Hizmetleri Saygılar Diler..

Ekli dosyalar

• monitor.jpg
    monitor.jpg
    38.3 KB · Görüntüleme: 78
güzel anlatım faydası dokunur port ayarlarını yapamayanlar için

LiderSro kguard mı kullancak yani açılırsa eğer :(

maxiguard beklemiştim :(

Merhaba Hocam Bu Edit Sunucusudur Forumda Millette Yardımcı Amaclı Konu Actım Baktım Herkez Sorun Yaşıyor Bunu Konu Olarak Atım LiderSro Maxiguard olarak Kendisi Acıcak zaten Biz Müşterilerimizin Süresi Gitmesin Diye Hazıra Edit Sunucumuz Mevcut Editlerimizi Onda Yapıp Testini Yapıp Kendi Ana Makinesine Kurulum Yapıp Öyle Teslim Ediyoruz Diye Firmalar Gibi Aldıgı Sunucu üzerinde Süresi içinde Olarak Edit Yapmıyoruz. Yorumunuz İçin Şimdiden Teşşekür ederim

Hocam İleride Büyük Kampanyamız Olucak İnşallah Web Sitemiz Kurulum Aşamasında Makine Degişikligi Oldugu için Paketlerimiz Düzenlemeye Aşamasındadır.

[QUOTE = "LegendSro, post: 38876, member: 3096"]
nice narrative benefits for those who cannot make port settings

Will LiderSro use kguard if it opens :(

I had waited for maxiguard :(
[/ QUOTE]
you can send me file gruad

Geri
Üst Alt